За нас

БГ Серт - Трейнинг Център предлага интензивни бизнес обучения, отразяващи съвременната динамична среда. Мотото на компанията е "Знание от Практиката", защото сме убедени, че в споделеният опит се крие истинското Знание! А знанието е най-рентабилният актив!

БГ Серт провеждаме практически курсове, добавящи висока стойност към Вашата личност и бизнес.  Форматът им включва: отворени курсове, адаптирани вътрешни и изнесени обучения, събития за подобряване на екипи (тиймбилдинги). Обученията се провеждат в собствен трейнинг център в София, комбиниращ модерни условия и комфортна обстановка.

МИСИЯ
Мисията на БГ Серт е да повишава капацитета на организациите чрез осигуряване на ключови компетенции на кадрите. Реализираме нашата мисия като си сътрудничим с квалифицирани обучители с практически опит в най-важните сфери на бизнеса - управление, финанси, законодателство, човешки ресурси, меки умения. Основната цел на компанията е ефикасното усвояване на ключови знания и умения на кадрите.


ЕКИП
Екипът на БГ Серт е симбиоза между мотивирани служители и квалифицирани обучители с ключова експертиза и опит. Повече информация за преподавателите може да видите ТУК >>

РАБОТА С НАС?
Ако сте мотивиран специалист с опит и желаете да работим заедно, моля, пишете ни на office@bgcert-training.com или позвънете на 02/ 4032404 и 0877 122777.